Etusivu


Tervetuloa www-sivuillemme!


Olemme koettaneet muotoilla sivustomme sellaisiksi, että niitä olisi asiakkaidemme helppo käyttää ja että ne olisivat mahdollisimman havainnolliset.

Tuotteisiin pääset helpoiten tutustumaan JVD:n online katalogista.

Hinnastoa emme ole halunneet paisuttaa kovin suureksi. Mikäli siellä ei ole etsimäsi artikkelin hintaa, ota meihin yhteyttä niin selvitämme asian.

Pedi-Archery on 80-luvulta asti toiminut jousiammunnan erikoisliike. Olemme siis olleet jousiammunnassa ja välineiden kehityksessä mukana jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Nykyisin voimmekin toimittaa välineet tauluammuntaan, tähtäinjousiammuntaan, taljajousiammuntaan ja varsijousiammuntaan... Siis kaikessa mikä liittyy jousiammunnan aloittamiseen tai harrastamiseen – käänny luottamuksella puoleemme!

Seuraamme edelleen välinekehitystä maailmalla ja pyrimme löytämään hinta-laatusuhteeltaan hyviä, suomalaisille jousiampujille soveltuvia välineitä myyntiin. Tässä meitä auttavat myös kokeneet ampujat, hyvät ystävämme eri puolilla Suomea. Kaikki tuotteet tuomme itse maahan useista Euroopan maista, Yhdysvalloista ja Aasiasta.

Yhteyden meihin voit ottaa soittamalla tai sähköpostilla tai tulla käymään Oulussa sijaitevassa myymälässämme, joka on avoinna sopimuksen mukaan.